Vreau razbunare !

Fuck The Goverment !
M-am saturat de absolut tot ! Tot am zis , desi nu cred ca sunt singurul am presimtirea ca data de 21 decembrie 2012 nu va fi o apocalipsa , ci un razboi si daca nu va fi il vom porni noi !
Daca S.O.P.A.va fi aprobata de parlamentul european va distruge toate site-urile de filesharing , internetul se va apropia incetul cu incetul de propria`si autodistrugere,guvernul in Romania,Libia,Grecia si multe alte tari isi distrug cetatenii pe zi ce trece cu tot felu` de legi imputite.Prin aceasta cale vreau sa ofer un mare si calduros " MUIEEE" tuturor parlamentarilor , hotilor (cam aceasi chestie,,dah plm ) F.B.I.-ului toata pula planetei in gura pentru idioata lor colaborare cu A.C.T.A. Da !!! ce plm , nu mi-e frica de o organizatie corupta si manjita de hotie pana peste gat.Coruptia este in si peste tot , internet,politica,industrii,cacaturi si plm..Vreau !!!
    Vreau un razboi , vreau ca toata lumea sa iasa pe strazi cu mandria in scutul patriotismului,cel fata de tara pe care unii pur si simplu l-au uitat , vreau ca toata lumea sa iasa pe strada cu orice arma posibila , cu una alba neagra sau cu dreptatea pe care atat de mult timp a fost ascunsa . Sa distrugem toate organizatiile uriase ce conduc lumea dupa bunul lor plac si pentru a-si mari veniturile si asa colosale.Vreau sa concediem parlamentul,presedintele si orice rahat cu functie si salar superior mie , nu avem nevoie de conducatori,ne putem conduce si singuri.Nu o mai lungesc ca.... plm , ma depisteaza C.I.A.-ul ! Atat am avut de zis .Ciaoles !