Sa Te Fut !

Femeile , un subiect atat de controversat . Acu` 2,3 secole in urma o femeie " astepta " ziua nuntii cu gandul ca o sa se termine perioada de " bagat morcovu`n pizda " si o sa dea si ea de putina pula , asa erau vremurile ce plm , insa acum nu! Acum s-a schimbat si eu sunt de acord , ce naiba . Problema care ma calca pe varfu p**ii e ca mai nimeresti din cand in cand o " razboinica Xena " care se crede in secolul 18 , si sustine cu tarie ca virginitatea ei e foarte importanta pentru ea si ca asteapta baiatul potrivit . Cand vede ca nimeni nu se cupleaza cu ea "pentru ca e o handicapata dezvirginata de o carioca " incepe sa tipe ca frustrata ca plm "toti baietii sunt la fel " .
Fututi gatii matii de sifilita infectata cu spirtu` din carioca dah ce pula , pulii mele te-ai futut cu toata populatia masculina ca sa stii lucru` asta ? Te-ai cuplat cu toti ? Pe drequ ca habar n-ai macar sa-ti bagi limba`n gura la unu` si sa zici ca "saruti frantuzeste ".
Dragi exemplare feminine : va recomand sa NU luati exemplu dupa astfel de marionete ! Pur si simplu traiti-va viata , futeti-va cu orice mascul intalniti pe strada ( preferabil eu :D ) cu sau fara sentimente, ca pana la urma una e sa faci sex si alta e sa ai o relatie serioasa .Spre incheiere va urez o zi faina si un calduros " Sa Te Fut " tuturor fiintelor ce au in posesie un vagin ( epilat , daca se poate ) .