Random Story

Totul a inceput cu o partida de futai , fireste .Un cuplu intemeiat de parintii membrilor al acelui grup.Sa iei aminte tanar cetatean : pretuieste tot ce ai in momentul de fata deoarece cu 30 de ani in urma nimeni nu a permis nimanui sa umble`n pula goala pe plaja sa se delecteze cu cele mai noi elemente din industria muzicala , cinematografica s.a.m.d. ( ma refer doar in cazul Romaniei ).
Copilul a crescut , destul de bine avand in vedere circumstantele atenuante , posibilitatile financiare limitate , stupiditatea involuntara ale vremurilor si tatal diabolic ce ce isi arata iubirea prin injuraturi , nepasare , indiferenta si incercarea de a-si omara singurul copil.

Mama lui era ca o marioneta fara papusar ,  insa loiala ca acel caine care isi urmeaza stapanul pana la moarte , singura dorinta si motivatie al ei fiind copilul , cel ce ii lumina intodeauna calea atunci cand era intuneric,cel ce o apara de fortele raului fara a misca macar un deget.Si acest lucru se intampla ca un domino dandui si copilului o speranta la ceva mai bun , un vis in care el va fi ceva ce nimeni nu si-ar fi inchipuit.

Copilul a crescut , a mers asa cum i-a zis societatea sa mearga : s-a dus la gradinita ; a experimentat primul sarut(a fost scarbosit de acest fenomen pe care a inceput sa`l adore 10 ani mai tarziu ) , s-a dus la scoala ; a avut note proaste , apoi s-a ridicat , s-a dus la liceu si acolo viata i s-a schimabat.

Vedeti voi , omul este o specie ce copie absolut orice , de la postari de bloguri , moda,muzica pana la pozitii de sex , modul de a ucide ( unii criminali copiaza crimele altor psihopati in serie pentru a induce in eroare sau pur si simplu a copia ) .Daca tu draga cititor te-ai fi nascut in Africa , ai fi copiat limba lor , nu ? Daca o persoana se naste fara auz si vedere , el ce gandeste ? Nimic , asta pana ce copiaza sa citeasca pe buze si ulterior sau inainte ( nu prea stiu exact ) limbajul semnelor.
Si exact asa copilul si-a modificat stilul de viata , a copiat .A copiat noii sai prieteni , a copiat anturajul in care a inceput sa vada lumea in adevarata ei splendoare haotica si s-a transformat intr-o bestie , s-a transformat exact in opusul visului sau de devenire din copilarie.Singura intrebuintare pe care o reusea sa o duca la capat era golirea unei sticle de bere , vanzarea unor porcarii ilegale si producerea a cat mai mult rau posibil.
"Asa sunt tinerii " i-si spunea proaspatul adolescent.A invatat ca oamenii fac aproape orice cand le pui un cutit la gat,a invatat ca daca futi o parasuta si apoi o arunci ca pe o carpa te face sa fii "smecher" (cel putin asa credea ) , a invatat multe lucruri in acea perioada insa din toate acele chestii un singur lucru i-a fost de folos.

Intr-o zi pe la 2 si ceva venea de la servici si fugea cu gandul sa nu intarzie la scoala.
Ei bine , a intarziat , a intrat in clasa cu capul plecat si si-a cerut iertare profesoarei .Insa nu ! Acelei tarfe nu o durea nici in pizda de viata si problemele lui.Ce stres avea ea ? Asa ca ia futut media pe tot semestrul doar din mandria ei extraordinar de urat mirositoare .El ce-a facut , a renuntat la slujba ca s-a poata ajunge la fix in clasa si pentru cateva ore in plus de invatat.Insa nu dupa mult timp banii au inceput sa dispara , cei pe care ii considera prieteni la fel si totul se ducea de rapa.Atunci a realizat ca intr-o masura sau alta , din toate parerile pe care si le-a facut una era adevarata , si daca totusi s-a inselat in privinta ei macar era utila.
Scoala nu il ajuta in niciun fel ! asa ca tanarul nostru a renuntat la scoala , si-a facut bagajul si a plecat pur si simplu acasa.
" Acasa " ce cuvant linistitor , deja simtea cum aerul libertatii ii improspata trupul imputit de rautate sperand sa nu fi facut o decizie proasta in legatura cu abandonul unui lucru obligat prin lege.

Anii au trecut si tanarul a ajuns in lumea adultilor , a implinit 18 ani , avea un job bine platit , respectat de toti colegii inclusiv de sef , si-a modificat din nou viata .Si-a intemeiat o stabilitate , o baza solida si o barca de salvare in cazul in care baza nu ar fi fost destul de puternica.
Si-a facut prioritati , si a pus oamenii , lucrurile , sentimentele pe locuri diferite astfel incat nimeni sa nu se supere insa nici sa nu le acorde prea multa atentie .Tanarul a continuat sa creasca , a mai pus o cifra dupa vechiul 1 si acum asteapta cu nerabdare schimbarea prefixului de la 19 in 20 , o schimbare destul de importanta in viata unui om .
Si a continuat sa-si construiasca viitorul insa bunatatea ce zacea in inima lui de copil s-a ascuns in adancul sufletului sau cuprinsa de frica si de faptele sale cumplite produse anterior fiind astfel inlocuita ( momentan ) cu o ura atat de meschina incat cateodata tremura cand se privea in oglinda intrebandu-se " Oare sunt eu ? " .Inlocuita de o ura fata de toate persoanele ce nu ii erau identice lui .Se considera a fi inteligent si stia bine lucrul asta insa uneori modestia il purta pe drumuri inchise, detesta oamenii prostii , oamenii lipsiti de inteligenta , de bun gust .Ura oamenii ce erau atat de stupizi incat nu erau constienti de prostia pe care o expirau zi de zi .Si asteapta , asteapta o zi in care va aparea acea marioneata care il va face dependent de existenta ei si totodata sa-i dea un motiv pentru care sa lupte , un motiv pentru care sa nu mai urasca.Un motiv sa nu mai fie o ... tarfa la masculin