Omul e o tarfa din nastere

Daca te scarpina curiozitatea si cauti in dictionar termenul "tarfa" o sa gasesti ca definite : curva , femeie de morovauri usoare(...) insa mai o mai folosim ca sa numim persoane : diabolice,tradatoare ( aia de te fut pe la spate ),nenorocite ce vor face absolut orice pentr a-si obtine scopul.Si in acest articol voi relata chestii din viata mea ( la fel cum fac in toate ) .Si ghici care e subiectul ? Oamenii , cat de meschini pot fi uneori , cat de "tarfe" pot fi pentru binele lor (si atat).
Extraordinar de putini oameni ar sacrifica ceva personal pentru binele unui prieten,rude (...)
O mica intamplare : Esti singura , te plictisesti  plm , si ce te hotarasti ? sa-ti faci prieteni , cei mai buni prieteni.Ii pui la frati | surori pe facebook,le ceri favoruri ( ca doar sunteti prieteni , nu ?) bla...bla...bla si la un moment iti gasesti si tu un gagiu acolo.Cand se intampla lucru` asta .K-boooom , uiti si de prietenii aia "cei mai buni" uiti si de "fratii" de pe facebook , uiti si de tata , uiti  bagamias pula`n mata :D.
Cand iubirea vietii tale te paraseste si-si baga pula , tu ce faci ? te intorci bineinteles plangand la acei prieteni pe care anterior le-ai abandonat,le-ai dat muie cu lingura si acum o vrei inapoi,acum vrei sprijin , vrei un umar pe care sa plangi , vrei ? Ia pula .Depinde de caracterul persoanei insa personal va recomand sa ignorati genu` asta de persoane,pentru pe adn-ul lor scrie mare si cu Bold : Tarfe