Avem Domeniu Domnule

Dacă până acum acest blog a fost pe un subdomeniu gratuit oferit de serviciul de la Google, numit Blogger, sau BlogSpot cum îl știu majoritatea, de astăzi, blog-ul are propriul său domeniu web.

Peste ceva timp blog-ul se va muta și pe hosting dedicat pentru că momentan, hostingul este tot gratuit, tot de la Google. Schimbări se vor face, vor veni mai multe articole și o atenție mai mare asupra acestui blog, însă toate la timpul lor.

Momentan aștept să se transfere PageRank-ul de pe subdomeniu pe acest domeniu, iar dacă observați, toate link-urile de pe vechiul domeniu, mă rog, subdomeniu, duc către Motanul.Info.

Sper ca în februarie să fie mutat pe WordPress, să aleg un hosting ok și să-i dăm bice. Totuși, trebuie să-mi fac puțin timp și să-mi caut de pe acum o temă frumoasă și să o customizez puțin pe localhost până când voi face trecerea la WordPress.

Acestea fiind spuse, de astăzi avem domeniu domnule, Motanul.Info, ce să mai. Miau-Miau, sau cum s-ar zice în limba noastră românească, la revedere.